Stabilne kartonske embalažne škatle izdelane iz dvoslojne valovite lepenke. Kartonske škatle so primerne za pošiljanje paketov, skladiščenje blaga, zaščito blaga med transportom, pri selitvah in arhiviranju različnih vrst blaga.
Proizvajalec: RAZNO
0,85 €
Zaloga 20
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838884697958
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KARTON 320x220x110 MM RJAVA

- Embalažna kartonska škatla
- Dvoslojni valoviti karton debeline 3 mm
- Barva: natur
- Neobčutljive za temperaturna nihanja
- Enostavno sestavljanje (potreben lepilni trak)
- Namenjene pakiranju lahkih do srednje težkih predmetov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.