Odličen poslovni namizni kalkulator z 12-mestnim zaslonom SuperView s solarnim napajanjem priznane blagovne znamke Texas Instruments. Kalkulator se lahko uporablja za izračun davkov, rabatov, hkrati pa ima vgrajeno tudi funkcijo za popravek napačnega vnosa.
Proizvajalec: SHARP
29,57 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3243480014540
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KALKULATOR TEXAS TI-5018 SV

- Poslovno računalo 
- 12-mestni zaslon SuperView
- Velika tipkovnica 
- Popravek napačnega vnosa 
- Izračun davkov, rabatov ipd.
- Skupna vsota (GT) in povišanje (MU) 
- Nastavitev decimalke in zaokrožitve 
- Samodejni izklop APDt 
- Napajanje: sončne celice 
- Mere kalkulatorja: 172 x 107 x 27 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.