Tehnični kalkulator Sharp opravlja 273 naprednih znanstvenih funkcij. Ima velik 2-vrstični 10 + 2 mestni LCD zaslon. Njegova značilnost je neposredna algebrska funkcija (D.A.L.), zmagovalna kombinacija, ki vam bo prinesla marsikateri uspeh na matematičnih področjih. Zaslon je zavarovan z akrilno ploščico, ki izboljša kontrast zaslona in ga obenem dodatno zaščiti. Čvrst pokrovček ščiti kalkulator pred poškodbami. Tipke: plastične. Ob daljšem nedelovanju se kalkulator sam ugasne.

Idealen je za osnovnošolce, dijake in študente, ki študirajo splošno matematiko, algebro, geometrijo, trigonometrijo, ... Poleg tega je v pomoč pri statistiki, biologiji, kemiji in fiziki. Funkcija Multi-Line Playback skrbi, da uporabniki vnesene znanstvene enačbe pregledajo in jih tako tako lažje in pravilno rešijo.

prenesi > Navodila za uporabo

Proizvajalec: Sharp
Izberi barvo:
23,86 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4974019921112
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kalkulator, tehnični Sharp EL-531TH

- GCSE kalkulator s 273 naprednimi znanstvenimi funkcijami
- Idealen za osnovnošolce, dijake in študente, ki študirajo splošno matematiko, algebro, geometrijo, trigonometrijo
- napajanje 1 x AAA baterija, poskrbi za približno 17,000 delovnih ur
- v pomoč pri: statistiki, biologiji, kemiji in fiziki
- sistem neposredne algebraične logike
- funkcija Multi-Line Playback
- tipke za 1/x, x2, kvadratni koren, %, št. Pi
- priklic zadnjega izračuna (ANS)
- statistične operacije z eno spremenljivko
- statistične operacije z dvema spremenljivkama
- izračun aritmetične sredine, standardnega odklona in trigonometričnih funkcij
- izračun ulomkov
- 2-vrstični LCD zaslon
- 10-mestni, 2-vrstični LCD zaslon akrilno steklo
- samodejni izklop
- dimenzije: 161 x 80 x 15 mm
- 1 leto garancije
- teža: 115g

prenesi > Navodila za uporabo

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.