Nova različica namiznega kalkulatorja z izpisom Olympia CPD 3212S. 12-mestni fluorescenčni zaslon kalkulatorja, s hitrostjo tiskanja 3 vrstice na sekundo. Vsebuje; pretvorba valute Euro, programirano je 11 menjalnih tečajev, 5 menjalnih tečajev je mogoče prosto programirati, davčne račune, idr.
Proizvajalec: Olympia
129,75 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4030152760022
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kalkulator z izpisom Olympia CPD 3212S

- 12-mestni tiskalni namizni kalkulator s prikazom v 1 vrstici
- nova različica z izračunom marže (COST-SELL-MARGIN)
- hitrost tiskanja 3 vrstice / sekundo
- tolo črnila: črno / rdeči tisk
- 12-mestni fluorescenčni zaslon
- pretvorba valute EURO
- programirano je 11 menjalnih tečajev
- 5 menjalnih tečajev je mogoče prosto programirati
- davčne račune
- izračun pomnilnika (vmesni seštevek, skupno seštevanje, odštevanje, seštevanje)
- izbirno stikalo za prikaz / tiskanje / števec artiklov
- izbirno stikalo za valuto / davek
- izbirno stikalo za krivulje
- izbirno stikalo za decimalne nastavitve
- sbtotal, skupno skupno
- sprememba znaka
- odstotek, delta odstotkov
- nearitmetični ključ za številke ali vnos datuma
- barva: bež
- značilnosti: kotni prikaz, pretvorba valut
- dimenzije ŠxVxG: 210 x 68 x 252 mm
- napajanje: 230 V/AC
- teža: 1.2 kg

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.