Samolepilni transparentni index lističi z ravnilom Milan. Pakiranje vsebuje 15 puščic v 8 barvah (rdeča, oranžna, rumena, zelena, turkizna, modra, roza, vijolična), ki so pritrjene na plastično ravnilo. Dimenzije puščic: 13 X 5,9 mm.
Proizvajalec: MILAN
3,11 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574040316
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Index lističi z ravnilom Milan 12 x 45 mm, 8 x 15 transparentnih samolepilnih plastičnih lističev

- samolepilni lističi živih barv
- lističi za označevanje oz. indexiranje
- označevalne transparentne puščice so pritrjene na ravnilo
- neon - flurescentne barve poskrbijo, da je samolepilni listič dobro vidni
- vsaka barve po 15 lističev (15x rdeča, 15x oranžna, 15x rumena, 15x zelena, 15x turkizna, 15x modra,15x roza, 15x vijolična)
- število lističev: 120
- priloženo je ravnilo
- mere: 13 x 5,9 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.