Identifikacijska kartica Donau s sponko, dimenzije 54 x 88 mm, z izrezom za enostavno vstavljanje in izvlečenje vizitk.
Proizvajalec: DONAU
0,16 €
Zaloga 40
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106555833
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka IDENTIFIKACIJSKA KARTICA 88X54MM PROZORNE/KOMBINIRANE

- Identifikacijske kartice izdelane iz toge transparentne plastike
- Primerne za konference, seminarje, izobraževanja, predstavitve ipd.
- Z izrezom za kartico za hitro in enostavno izvlečenje in vstavljanje kartic
- Priložena je tudi prazna kartica s predlogo, ki omogoča da preprosto napišete svoje ime ali vstavite svojo vizitko
- Opremljena z zaponko in varnostnim zatičem

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.