PVC hitrovezne mape s sponko v različnih barvah in s stranskim trakom namenjenim označevanju nudijo obilo možnosti za učinkovito organiziranje vaših dokumentov. Prozorna sprednja platnica omogoča hiter in predvsem jasen pogled v vsebino mape.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
0,34 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498037378
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA A4 PVC S SPONKO 150/160MIC S PERFORACIJO

- Izdelane iz rigidnega PVC-ja
- Prozorna sprednja platnica debeline 150 µm
- Barvna zadnja platnica debeline 160 µm
- Kapaciteta: do 200 listov
- 11 lukenj namenjenih vpenjanju v registrator
- Zamenljiv obojestranski stranski trak, ki teče po celotni dolžini mape
- Format: A4
- Mere: 235x310 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.