Grafitni svinčnik z radirko Milan 137 HB ima ergonomsko trikotno obliko. Njegova mina ima premer 2,2 mm in je zaradi trdote. Zaradi enakomernih potez, ki jih pušča svinčnik, je HB primeren tako za pisanje kot risanje. Zaradi sistema LPS (Lead Protection System) je svinčnik odporen na lomljenje, saj je grafitna mina prilepljena na les. Svinčnik je izdelan iz lesa, ki je pridobljen iz trajnostnih gozdov.
Proizvajalec: MILAN
0,40 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574053446
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik z radirko Milan 137 HB

- konjica je odporna proti lomljenju (Lead Protection System-LPS)
- trajnostno pridobljen les
- ergonomsko oblikovan
- barva: črna, rdeča
- trikotna oblika
- bela radirka
- trdota: HB
 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.