Grafitni svinčnik za učenje pisanja, ki zagotavlja maksimalen oprijem. Svinčnik, ki ga bodo otroci težko zgrešili v svoji peresnici, saj ima prostor za vpis imena in zaradi prepoznavnih oprijemalnih utorov, ki preprečujejo zdrs svinčnika. Trioglata oblika omogoča sproščeno pisanje. Vsi svinčniki so na voljo za levičarje in desničarje. Svinčnik je prilagojen desničarjem.
Proizvajalec: STABILO
Izberi barvo:
1,98 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381398831
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo EASYgraph HB za desničarje

- Grafitna mina: 3,15 mm
- Idealen za učenje pisanja
- Trdota svinčnika HB
- Za desničarje
- Trikotna oblika
- Prostor za vpis imena
- Nedrseč oprijem
- Mina je odporna na lomljenje
- 30 mm območje utora

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.