Grafitni svinčnik za učenje pisanja, ki zagotavlja maksimalen oprijem. Svinčnik, ki ga bodo otroci težko zgrešili v svoji peresnici, saj ima prostor za vpis imena in zaradi prepoznavnih oprijemalnih utorov, ki preprečujejo zdrs svinčnika. Trioglata oblika omogoča sproščeno pisanje. Vsi svinčniki so na voljo za levičarje in desničarje. Svinčnik je prilagojen desničarjem.
Proizvajalec: STABILO
Izberi barvo:
1,98 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381398831
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo EASYgraph HB za desničarje

- Grafitna mina: 3,15 mm
- Idealen za učenje pisanja
- Trdota svinčnika HB
- Za desničarje
- Trikotna oblika
- Prostor za vpis imena
- Nedrseč oprijem
- Mina je odporna na lomljenje
- 30 mm območje utora

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.