Mehurčasta folija je namenjena pakiranju in zaščiti občutljivih izdelkov kot so steklo, pohištvo, keramika ter elektronski in drugi občutljivi izdelki pred udarci in vremenskimi vplivi. Folija se zelo dobro prilagaja obliki posameznega izdelka, je prosojna, izdelek ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago, je elastična in lahka, odporna je na različne kemikalije, je brez vonja in ekološko neoporečna. Uporaba je karseda enostavna: na želeno dimenzijo jo preprosto odrežemo s pomočjo škarij ali tapetniškega (olfa) noža.
53,72 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3831063511154
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Floija z zračnimi mehurčki, rola 1m x 50m

- Dvoslojna folija z zračnimi mehurčki izdelana iz okolju prijaznega polietilena
- Zagotavlja odlično zaščito izdelkov pred udarci in vremenskimi vplivi in ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago
- Debelina folije: 0,43um
- Širina folije: 1 m
- Dolžina navitja: 50 m
- Velikost zračnih mehurčkov: 10 x 4 mm
- Celotna debelina folije: 2,5mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.