Flomastri Giotto Turbo Maxi imajo extra debelo konico, ki omogoča enostavno barvananje, ter so enostavni za držanje. Primerene so za rabo v vrtcih, šolah, skratka povsod, kjer ustvarjajo otroci. Konica, ki kljub pritisku na risalno površino, ostane na svojem mestu je izdelana iz trpežnih vlaken, črnila pa so popolnoma varna in jih je mogoče enostavno za odstraniti iz rok ali tkanin. V paketu je 24 flomastrov.
Proizvajalec: GIOTTO
6,43 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8000825453502
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flomastri Giotto 455000 Turbo Color Maxi 24/1

- set 24 flomastrov s tekstilno konico
- konica je izdelana iz trpežnih vlaken
- debelina črte: 5 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.