Flomastri Giotto Turbo Maxi imajo extra debelo konico, ki omogoča enostavno barvananje, ter so enostavni za držanje. Konica, ki kljub pritisku na risalno površino, ostane na svojem mestu je izdelana iz trpežnih vlaken, črnila pa so popolnoma varna in jih je mogoče enostavno za odstraniti iz rok ali tkanin. Prihajajo v paketu 24-tih flomastrov.
Proizvajalec: GIOTTO
6,43 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8000825453502
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLOMASTRI GIOTTO 455000 TURBO COLOR MAXI 24/1

- Set štiriindvajsetih flomastrov s tekstilno konico
- Debelina črte: 5 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.