Faber-Castell je v flomastrih Pitt Artist Pen združil vse prednosti umetniških črnil s prednostmi sodobnega, za uporabo enostavnega pisala. Svetleče in visoko pigmentno risarsko črnilo je idealno za skiciranje, risanje, izdelavo načrtov, modnih designov in ilustracij. Debelina posameznega flomastra: XXS, XS, S, F, M, 1,5 mm.
Proizvajalec: FABER CASTELL
16,80 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005401671541
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flomastri Faber-Castell Pitt Artist Pen 199 set 6/1

- V setu je 6 pisal: XS = 0.1 mm, S = 0.3 mm, F = 0.5 mm, M = 0.7 mm, B = konica v obliki čopiča, C = prirezana konica 2.5 mm
- Pigmentirano indijsko črnilo
- Visoka svetlobna obstojnost
- Vodoodporen, trajen
- Brez vonja, brez kislin, pH nevtralen
- Ne prehaja skozi papir
- Embalaža je izdelana iz 100% reciklirane plastike

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.