Finelinerji Staedtler Fineliner Triplus imajo kovinsko konico in ergonomsko trikotno obliko za sproščeno in enostavno pisanje. Imajo stabilen oprijem in konico odporno na pritisk.
Proizvajalec: STAEDTLER
21,08 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817334102
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Finelinerji Staedtler 334 Triplus SB set 20/1

- Set 20-tih flomastrov s kovinsko konico
- Debelina črte: 0,3 mm
- Ergonomsko ohišje
- Tehnologija, ki preprečuje prehitro sušenje flomastrov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.