Permanentni markerji, ki rešijo iz vseh zagat pisanja po gladih površinah. Primerni so za pisanje in označevanje skoraj na vseh površinah. Še posebej so odporni na kamnu, lesu, kovini, steklo, cd-jih, dvd-jih. Posebna radirka zagotavlja brisanje s skoraj vseh gladkih površin. Odlično odporni na svetlobo.
Proizvajalec: FABER CASTELL
Izberi barvo:
1,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005401513216
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Faber-Castell OHP-CD 151399 Plus F

Visoko kakovosten marker Faber Castell je idealn za pisanje in oblikovanje. Odlikuje ga kovinski vrh in visoko odporno črnilo za risanje, ki je vodotesno, brez vonja in brez kislin. Širina konice je F.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.