Pisala s kovinsko konico debeline F 0,4 mm. Barva pokrovčka se ujema z barvo črnila. Komplet šestih pastelnih barv Stabilo point 88 s svojimi tankimi linijami nudi veliko nadzora in natančnosti, kovinska konica pa zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Idealni so za uporaba z ravnili in šablonami, ter za risanje Mandal.
Proizvajalec: STABILO
8,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4006381217842
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Finelinerji Stabilo Point 88 F 0,4 mm, set 10/1

Najboljši fineliner v Evropi
- Na voljo v 47 briljantnih barvah
- Šesterokotna oblika z belimi črtami, znana po vsem svetu
- Dolga življenjska doba
- 0,4 mm
- Stabilo point 88 s svojimi tankimi linijami nudi veliko nadzora in natančnosti, kovinska konica pa zagotavlja trdnost in vzdržljivost.
- Idealen za uporabo z ravnili in šablonami!
- Idealen za risanje Mandal.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.