Ogljikov filter z dvema slojema peletov aktivnega oglja zagotavlja raven zaščite pred neželenimi vonjavami po hišnih ljubljenčkih, ki lahko vonjajo v vašem prostoru. Plast oglja je posebej zasnovana za odstranjevanje vonjav in hlapnih organskih spojin in je združljiva z bobnom filtra HEPA za hišne ljubljenčke za vse male čistilnike zraka Leitz TruSens Z-1000.

Da bi vaš čistilec zraka deloval kar najbolje, je priporočljivo ogljikov filter za hišne ljubljenčke zamenjati vsake 3 mesece (odvisno od uporabe). Indikator menjave sveti rdeče na čistilniku zraka, ko je treba zamenjati filter.
Proizvajalec: Leitz
24,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252619073
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Filter ogljikov za hišne živali Leitz TruSens Z-1000

- oznaka: 2415128
- tip: ogljikov filter
- nadomestni ogljikov filter za Leitz TruSens Z-1000
- uUporabljajte s filtrom št. 2415127
- dimenzije (Š x V x G): 151 x 151 x 89 mm
- filter je priporočljivo menjati vsake 3 mesece
- barva: črna
- teža: 240 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.