Nadomestni filtrirni sistem vse v enem združuje filter H13 HEPA z aktivnim ogljem in ločenim pralnim predfilterjem. Kombinirani filter je zasnovan tako, da zajame zelo drobne delce v zraku, vključno z bakterijami, virusi, prahom, alergeni, hišnim prhom, hlapnimi organskimi sestavinami (HOS) in neželjenimi vonji plinv.

360-stopinjsko filtriranje vsrka zrak iz vseh smeri in zbira onesnaževala iz celotnega prostora, ki lahko vplivajo na alergije in druge simptome. Ogljikov predfilter zajame vonjave in nekatere pline ter nudi prvo stopnjo zaščite pred prahom in dlakami hišnih ljubljenčkov.

360-stopinjsko filtriranje H13 HEPA vsrka zrak iz vseh smeri in zbira onesnaževala iz celotnega prostora, ki lahko vplivajo na alergije in druge simptome. Pralni predfilter zagotavlja prvo stopnjo zaščite pred večjimi delci, kot so prah in dlake hišnih ljubljenčkov. Po potrebi umivajte ročno z blagim milom. Ogljikov filter zajame vonjave in nekatere pline. Zamenjajte vsake 3 mesece. Filter HEPA H13 zajame najmanj 99,95 % ultrafinih delcev med 0,1 in 0,2 mikrona (MPPS). Združljiv z velikim čistilnikom zraka Leitz TruSens Z-3000.
Proizvajalec: Leitz
57,54 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252628488
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Filter Hepa komplet za čistilec zraka Leitz TruSens Z-3000

- oznaka: 2415143
- tip: HEPA filter
- nadomestni filter Hepa za TruSens Z-2000 / Z-2500
- dimenzije (Š x V x G): 200 x 200 x 210 mm
- filter je priporočljivo menjati vsakih 6 do 12 mesecev
- barva: sivo črna
- teža: 430 g

Na podlagi poročila o preskusu, ki ga je izdal TÜV SÜD, sklop filtra izpolnjuje zahteve za H13 HEPA v
skladu z EN 1822-1:2019 in EN ISO 29463-5:2018. Ko je treba zamenjati filtre, se na čistilniku zraka
prikaže indikator menjave. Združljiv z velikim čistilnikom zraka Leitz TruSens Z-3000.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.