Euro plošča oz. jekleni kaseta za euro kovance Durable Euroboard L 1780, nudi hiter pregled kovancev, ki so razporejeni po vrstnem redu. Za enostavno odstranjevanje in vstavljanje pladnja skrbi stranska vdolbena držala za vstavljanje plošče. Euroboard 1781 je za vse evre in cente, z 8 predali za bankovce, pladnjem za razvrščanje kovancev, razdeljenim na 8 predalov za zlaganje vseh apoenov centov in evrov, ter dodatnim predalom za bankovce za začasno shranjevanje. Skupna kapacitete - zmoglivost pladnja je 233,90 EUR. Gumijaste blazinice na dnu pladnja preprečujejo drsenje.
Proizvajalec: Durable
39,75 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546102863
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kaseta Euro plošča za kovance Durable Euroboard L 1780

- kovinski pladenj za vse kovance za cente in evre
- skupno števiilo kovancev: 233,90 EUR
- 8 vrst za bankovcev
- števni pladenj za razvrščanje kovancev,
- dodatni predal za bankovce, za začasno shranjevanje
- hiter pregled - razporejeni po vrstnem redu
- enostavno odstranjevanje in vstavljanje pladnja
- gumijastie blazinice preprečujejo drsenje
- material: PS (polistiren), emajlirano jeklo
- dimernzije (ŠxVxG): 324 x 34 x 190 mm
- barva: antracitno siva
- teža: 350 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.