Termo etikete v roli so namenjene (predvsem) označevanju izdelkov in embalaže ter izpisu logističnih podatkov. Zlasti soj primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb. Pigmentiran zgornji premaz (papir občutljiv na temperaturo) omogoča tiskanje neposredno na nalepke brez uporabe TTR folij. Lepilo na samolepilnih etiketah je permanentno z odlično sprimnostjo. Etikete so navite na tulec premera FI 25 mm, širina role znaša 100mm ± 0,5 mm, zunanji premer role znaša 74 mm. Etikete so primerne so tudi za uporabo na tiskalnikih, ki zahtevajo premer tulca 25 mm, saj je temu prilagojeno število etiket na roli. Na kolutu je 250 etiket.
Proizvajalec: RAZNO
5,94 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5705831109997
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete termo EKO v roli 100 x 74 mm FI25 mm 250/1

- termo etikete v roli
- dimenzije 100 mm x 74 mm
- dimenzije tulca FI 25 mm
- 250 nalepk na kolutu
- termo ECO samolepilne etikete

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.