Termo etikete Marker Label v roli so namenjene označevanju izdelkov in embalaže ter izpisu logističnih podatkov, ter za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb. Pigmentiran zgornji premaz (papir občutljiv na temperaturo) omogoča tiskanje neposredno na nalepke brez uporabe TTR folij (ribonov). Lepilo na samolepilnih etiketah je permanentno z odlično sprimnostjo. Etikete Marker Label so navite na tulec premera FI 25 mm, širina role znaša 100mm ± 0,5 mm, zunanji premer role znaša 74 mm. Primerne so tudi za uporabo na tiskalnikih, ki zahtevajo premer tulca 25 mm, saj je temu prilagojeno število etiket na roli. Na kolutu je 250 etiket.

Zagotavljamo kvalitetne etikete in redno dobavo. Z uporabo kvalitetnih etiket se lahko posledično podaljša življenjska doba tiskalnikov, zmanjša zastoje ali celo zmanjša stroške tiskanja.
V kolikor želenege dimenzije etiket ni v ponudbi, vas naprošamo, da nas kontaktirajte in pripravili vam bomo individualno ponudbo: marker@marker.si ali telefon 051 222 980. > Obrazec za individualno izdelavo etiket <

Proizvajalec: Marker Label
5,98 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5705831109997
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete Termo Eko v roli 100x74 FI.25 250/1

- termo ECO samolepilne etikete v roli
- dimenzije: 100 mm x 74 mm
- dimenzije tulca: FI 25 mm
- 250 nalepk na kolutu
- pakiranje: 64 v kartonu
- cena za kos

>Obrazec za individualno izdelavo etiket <

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.