A4 bele samolepilne etikete, ki so primerne za tiskanje na laserskih in ink-jet tiskalnikih ter fotokopirnih strojih. Namenjene so široki uporabi med drugim tudi za tiskanje poštnih naslovov, črtnih kod, deklaracij, za označevanje lesenih, plastičnih, kovinskih in steklenih izdelkov, ipd. V škatli se nahaja 100 listov . Vsak list je opremljen s 15 etiketami. Živ rob.
Proizvajalec: SOREX
18,07 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830032540116
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE SOREX 70x50,8 100/1

- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 70 x 50,8 mm
- Nalepk na poli: 15
- Živ rob

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.