Plastificirane Marker Label polipropilen s standardno lmočnim lepilom etikete roli so namenjene predvsem označevanju izdelkov in embalaže ter izpisu logističnih podatkov. Primerne za označevanje paketov, ki se pošiljajo preko paketnih služb ali za shranjevanje v skladiščih.

Zagotavljamo vam kvalitetne etikete in redno dobavo. Z uporabo kvalitetnih etiket se lahko posledično podaljša življenjska doba tiskalnikov, zmanjša zastoje ali celo zmanjša stroške tiskanja.
V kolikor želenege dimenzije etiket ni v ponudbi, vas naprošamo, da nas kontaktirajte in pripravili vam bomo individualno ponudbo: marker@marker.si ali telefon 051 222 980.

Obrazec za individualno izdelavo etiket

Proizvajalec: Marker Label
7,08 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5705831040030
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete plastificirane PP v roli 40 x 30mm Fi. 25 1000/1

- polipropilenske Marker Label nalepke s standardnim lepilom
- namejnene označevanju izdelkov in embalaže
- primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb
- plastificirane
- na kolutu: 1000 etiket

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.