Elegantna in ergonomsko oblikovana sedežna blazina za čim večje udobje na delovnem mestu s katerim koli stolom. Spodbuja zdravo držo, izboljšuje cirkulacijo in zmanjšuje pritisk na hrbtenico, saj zmanjšuje stik med vašo repno kostjo in stolom. Pomaga zmanjšati nelagodje, utrujenost in togost, ki so lahko posledica dolgotrajnega sedenja in zdravstvenih težav, kot je išias. Idealea za uporabo doma, v pisarni ali v avtomobilu, saj zagotavlja popolnoma mobilno rešitev. Preizkušea in priporočea s strani nemškega inštituta za zdravje in ergonomijo IGR v skladu z DIN 26800 EN ISO 15537. Prevleko sedežne blazine je mogoče odstraniti in jo je mogoče ročno oprati.

Serija Cosy v slogu združuje udobje v domačem in delovnem okolju, z vrhunsko kakovostjo za ustvarjanje pozitivnega in produktivnega delovnega okolja.

Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
54,70 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432129553
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Ergonomska blazina za sedenje Leitz Ergo Cosy

- pomaga zmanjšati nelagodje, utrujenost, togost, ki so lahko posledica dolgotrajnega sedenja in zdravstvenih težav, kot je išias
- priporočea s strani nemškega inštituta za zdravje in ergonomijo IGR v skladu z DIN 26800 EN ISO 15537
- elegantna in ergonomsko oblikovana blazina za sedenje
- spodbuja zdravo držo, izboljšuje cirkulacijo in zmanjšuje pritisk na hrbtenico
- prevleka sedežne blazine je odstranljiva in jo je mogoče ročno oprati
- idealea za uporabo doma, v pisarni ali v avtomobilu
- zmanjšuje stik med repno kostjo in stolom
- barve: rumena, svetlo modra, grafitno siva
- dimenzije: 9 x 47 x 9 cm
- material: tkanina
- teža: 1,16 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.