Standardna viseča mapa formata A4. Izdelana je iz močnega trpežnega polipropilena v sivi barvi. Trpežna plastična letvica omogoča obešanje v stojalo za viseče kartoteke. Priložen je plastični označevalni tabulator širine 60mm in listki za označevanje. Mapa je odporna proti trganju in omogoča shranjevanje večje količine gradiva. V zavitku je 25 visečih map in jahačev.
Proizvajalec: DURABLE
64,59 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546270210
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE VISEČA MAPA (2563) 25/1

- Plastična viseča mapa formata A4 s 60-milimetrskim označevalnikom ter praznimi vložnimi lističi;
- izdelana iz trpežnega polipropilena in odporna proti trganju;
- primerna za hrambo večjih količin gardiva;
- plastična letvica dolžine 300 mm;
- plastičen jahač z vložnim listkom dolžine 60 mm;
- v zavitku je 25 map in jahačev.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.