Standardna viseča mapa formata A4. Izdelana je iz močnega trpežnega polipropilena v sivi barvi. Trpežna plastična letvica omogoča obešanje v stojalo za viseče kartoteke. Priložen je plastični označevalni tabulator širine 60mm in listki za označevanje. Mapa je odporna proti trganju in omogoča shranjevanje večje količine gradiva. V zavitku je 25 visečih map in jahačev.
Proizvajalec: DURABLE
66,53 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546270210
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE VISEČA MAPA (2563) 25/1

- Plastična viseča mapa formata A4 s 60-milimetrskim označevalnikom ter praznimi vložnimi lističi;
- izdelana iz trpežnega polipropilena in odporna proti trganju;
- primerna za hrambo večjih količin gardiva;
- plastična letvica dolžine 300 mm;
- plastičen jahač z vložnim listkom dolžine 60 mm;
- v zavitku je 25 map in jahačev.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.