Škarje so namenjene rezanju kartona, papirja, PVC-ja in drugih materialov. Jeklo iz Solingna je odporno na rjavenje ter zagotavlja natančen in čist rez. Ročaj je izdelan iz dobro oprijemljive gume in ergonomsko oblikovan.
Proizvajalec: DURABLE
19,77 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546171609
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE ŠKARJE SUPERCUT 15 CM

- Škarje, primerne za rezanje papirja, kartona, PVC, tekstila in drugih materialov;
- ojačane; 
- rezila iz nerjavečega jekla;
- izdelane v znameniti tovarni Solingen s triletno garancijo;
- ergonomsko oblikovan ročaj;
- zaokrožene konice.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.