Magnetni trak DURAFIX® je namenjen hitri in enostavni pritrditvi najrazličnejših dokumentov na najrazličnejše površine. Preprosto nalepite magnetni trak na izbrano površino, odprite zaponko, vstavite in zaprite zaponko. Mehanizem zaponke omogoča večkratno vpenjanje.
Proizvajalec: DURABLE
68,01 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546992105
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DURABLE TRAK DURAFIX 5 m, srebrn

- Samolepilni magnetni trak za pritrjevanje sporočil na vse vrste gladke podlage
- Trak lahko s podlage kadarkoli odstranite in ponovno prilepite, na podlagi ne bo pustil nobenih sledi
- Hitra in enostavna uporaba
- Trak lahko narežete na želeno dolžino
- Dolžina traku: 5 m
- Širina traku: 17 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.