Detektor bankovcev Olympia NC 560, aparat za testiranje euro bankovcev in 140 ostalih valut. Vsebuje funkcije za posodabljanje prek SD kartice Micro in preverjanje UV, MG, MT, 2D, testom (magnetic color). Aparat šteje nesortirane bankovce, s hitrostjo štetja 1000 bankovcev / min in prikazuje prejšnje stanje. Detektor je namenjen vsem bankovcem z zaščitnim učinkom UV ali MG. CE certificiranje. Funkcija poročila s podrobnim seznamom posameznih in skupnih vrednosti. Hitrost štetja bankovcev 1.000 zapiskov na minuto. Število vrednosti: evro, SEK, in razvrščeno število: evro, SEK, US $, za valute: EUR, GBP, TL, SEC, US $ .
Proizvajalec: Olympia
0,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4030152947638
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Detektor in števec bankovcev Olympia NC 570

- šteje za nesortirane bankovce
- način štetja: kos
- za valute: EUR, GBP, TL, SEC, US $
- po končanem delu možnost poročila o preštetih bankovcih
- senzorji: IR, MG, MT, 2D, CIS senzorji
- 100% zaznavanje ponarejenih bankovcev
- preverjanje z senzorji: UV, MG, MT, 2D, testom (magnetic color)
- hitrost štetja: 1.000 / min, z zvočnimi signali
- dvojno, polovično, verižno zaznavanje
- posoda: 100 starih ali 200 novih zapiskov
- zlaganje: 200 zapiskov
- brezplačna paketna postaja (1 - 999)
- inovativen velik LED zaslon
- posodobitev vdelane programske opreme s kartico Micro SD
- napajanje: 230V, 50 Hz; poraba energije: 30W
- samodejni zagon
- Hrup: <60 dB
- CE certificiranje
- dimenzije: 325 x 244 x 154 mm
- barva: siva
- teža 4,46 kg
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.