Kvalitetne pisarniške škarje Dahle 54307 Office Titanium 18 cm za rezanje papirja, tekstila in drugih materialov namenjene pisarniški, hobi ali domači uporabi. Škarje imajo ergonomsko oblikovan plastičen ročaj z gumirano oblogo za boljši oprijem in natančnejše rezanje. Rezila so izdelana iz nerjavečega jekla trdote 54 HRd ter prevlečena s titanovim nitridom, ki preprečuje, da bi se na rezila prilepili ostanki lepilnih trakov ali lepila.
Proizvajalec: DAHLE
10,65 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729058442
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Škarje Dahle Office Titanium 18 cm

- Držalo z gumijasto prevleko;
- kovinska rezila visoke trdote, natančna in brušena pod kotom;
- rezila prevlečena s titanovim nitridom, ki zagotavlja njihovo dolgotrajno ostrino;
- premaz preprečuje, da bi se na rezila prilepili lepilni trakovi ali lepilo;
- pakiranje v blistru, ki omogoča preizkušanje škarij;
- dolžina škarij: 18 cm.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.