Kvalitetne pisarniške škarje za rezanje papirja, tekstila in drugih materialov namenjene pisarniški, hobi ali domači uporabi. Škarje imajo ergonomsko oblikovan plastičen ročaj z gumirano oblogo za boljši oprijem in natančnejše rezanje. Rezila so izdelana iz nerjavečega jekla trdote 54 HRd ter prevlečena s titanovim nitridom, ki preprečuje, da bi se na rezila prilepili ostanki lepilnih trakov ali lepila.
Proizvajalec: DAHLE
8,57 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729058442
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DAHLE ŠKARJE OFFICE TITANIUM 18 CM

- Držalo z gumijasto prevleko;
- kovinska rezila visoke trdote, natančna in brušena pod kotom;
- rezila prevlečena s titanovim nitridom, ki zagotavlja njihovo dolgotrajno ostrino;
- premaz preprečuje, da bi se na rezila prilepili lepilni trakovi ali lepilo;
- pakiranje v blistru, ki omogoča preizkušanje škarij;
- dolžina škarij: 18 cm.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.