Kvalitetne pisarniške škarje Dahle 54305 Office Titanium 13 cm, za rezanje papirja, tekstila in drugih materialov namenjene pisarniški, hobi ali domači uporabi. Škarje imajo ergonomsko oblikovan plastičen ročaj z gumirano oblogo za boljši oprijem in natančnejše rezanje. Rezila so izdelana iz nerjavečega jekla trdote 54 HRd ter prevlečena s titanovim nitridom, ki preprečuje, da bi se na rezila prilepili ostanki lepilnih trakov ali lepila.
Proizvajalec: DAHLE
9,35 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729058411
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Škarje Dahle Office Titanium 13 cm

- držalo z gumijasto prevleko;
- kovinska rezila visoke trdote, natančna in brušena pod kotom;
- rezila prevlečena s titanovim nitridom, ki zagotavlja njihovo dolgotrajno ostrino;
- premaz preprečuje, da bi se na rezila prilepili lepilni trakovi ali lepilo;
- pakiranje v blistru, ki omogoča preizkušanje škarij;
- dolžina škarij: 13 cm.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.