Kakovosten flipchart Dahle Team je opremljen s kolesi, ki jih je mogoče zablokirati in tako onemogočiti premikanje flipcharta. Pisalna magnetna površina je vpeta v lahek aluminijast okvir, ki je opremljen s polico za odlaganje pisal. Samostoječa magnetna tabla ima tudi 2 izvlečna nosilca za popisane liste ter nosilce za pisalni blok, ki jih je mogoče nastaviti na vse običajne dimenzije papirja.
Proizvajalec: DAHLE
265,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729054789
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DAHLE FLIPCHART TABLA TEAM 68x99 cm

- belo prevlečena magnetna površina table z aluminijastim okvirjem
- za pisanje se uporabljajo markerji za bele magnetne table
- nosilce za pisalni blok je moč nastaviti na vse običajne dimenzije papirja
- odložna polica za pisala
- dva izvlečna nosilca za popisane liste z vpenjalniki listov
- stabilno podnožje
- nastavljiva višina do 210 cm
- površina 68 x 99 cm
- na kolesih, tri kolesa se lahko zaustavijo
- teža: 12,9 kg

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.