Kakovosten flipchart Dahle Team je opremljen s kolesi, ki jih je mogoče zablokirati in tako onemogočiti premikanje flipcharta. Pisalna magnetna površina je vpeta v lahek aluminijast okvir, ki je opremljen s polico za odlaganje pisal. Samostoječa magnetna tabla ima tudi 2 izvlečna nosilca za popisane liste ter nosilce za pisalni blok, ki jih je mogoče nastaviti na vse običajne dimenzije papirja.
Proizvajalec: DAHLE
252,43 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729054789
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka DAHLE FLIPCHART TABLA TEAM 68x99 cm

- belo prevlečena magnetna površina table z aluminijastim okvirjem
- za pisanje se uporabljajo markerji za bele magnetne table
- nosilce za pisalni blok je moč nastaviti na vse običajne dimenzije papirja
- odložna polica za pisala
- dva izvlečna nosilca za popisane liste z vpenjalniki listov
- stabilno podnožje
- nastavljiva višina do 210 cm
- površina 68 x 99 cm
- na kolesih, tri kolesa se lahko zaustavijo
- teža: 12,9 kg

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.