Originalno črnilo za tiskalnike Canon Pixima v črni barvi s kapaciteto tiskanja 275 strani.
Proizvajalec: CANON
27,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4960999904948
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ČRNILO CANON CLI-551 BLACK XL 11 ml

- Za tiskalnike: Canon Pixma IP7240, Canon Pixma IP7250, Canon Pixma MG5440, Canon Pixma MG5450, Canon Pixma MG6350, Canon Pixma MX925, PGI550
- Barva: črna (black)
- Kapaciteta: 275 strani

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.