Kvaliteten ploščat čopič za nanašanje barv na slikarsko površino. Primeren je za slikanje z oljnimi in akrilnimi barvami. Sestavljen je iz ščetin, ročaja in obroča, ki spenja ščetine in jih povezuje z ročajem.
Proizvajalec: PELIKAN
0,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012700721433
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ČOPIČ PELIKAN PLOŠČAT ŠT.12

- Ploščat čopič
- Leseno držalo
- Sintetične ščetine
- Primeren za slikanje z oljnimi in akrilnimi barvami
- Na voljo so velikosti: 8 in 12

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.