Čitalnik pametnih kartic HID Omnikey 3121 USB je visoko zmogljiv čitalnik pametnih kartic PC/SC in CCID (Chip Card Interface Device), namenjen predvsem za namizno uporabo. HID Omnikey je mogoče uporabljati z vsemi pametnimi karticami za elektronsko bančništvo. Deluje v operacijskih sistemih: Windows Vista in novejših, Linux, MacOS 10.6 in novejših Čitalec je primeren tudi za nove elektronske osebne izkaznice.
Proizvajalec: Razno
29,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 639399025945
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Čitalec pametnih kartic HID Omnikey 3121 USB

- čitalec pametnih kartic in PC/SC in CCID (Chip Card Interface Device)
- deluje v operacijskih sistemih: Windows Vista in novejših, Linux, Mac OS 10.6 in novejših
- primeren za vse pametnimi karticami za elektronsko bančništvo
- čitalec je primeren tudi za nove elektronske osebne izkaznice
- čitalnik se priključi na priključek USB, prek katerega potekata tako napajanje kot prenos podatkov
- garancija 24 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.