Večnameski higienični čistilni robčki Swirl Clean Glasses, čistijo hitro in brez madežev odstranijo vse vrste umazanije z zaščito proti rosenju. Poleg številnih drugih uporab; očal, so robčki primerni za čiščenje steklene ali plastičnih leč, računalniških zaslonov, objektivov leč fotoaparata, tabličnih računalnikov, prenosnikov, antirefleksna stekla, pametnih telefonov in tablic, monitorjev, vizirjev čelad, ipd. Posebna tekoča formula vam zagotavlja sijaj brez madežev in celo odstrani maščobne in vodne madeže. Vsak robček je pakiran posebej in sprosti svojo polno čistilno moč takoj, ko ga raztrgate. Priročne robčke lahko hranite v jakni, torbici ali avtu, tako da so vedno pri roki in pripravljeni za uporabo. Robčke uporabljajte le, ko so vlažni. Upoštevajte navodila za nego v proizvajalčevem priročniku. Opomba; ni primerno za TFT in LCD zaslone. Za vse, ki želite jasen pogled: robčki za čiščenje očal Swirl s svojo posebno tekočino čistijo brez madežev in ščitijo pred rosenjem.
Proizvajalec: SWIRL
1,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4006508109449
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Večnamenski higienični čistilni robčki Swirl Clean Glasses 10/1

- večnamenski higienični čistilni robčki so 100% bio razgradljivi
- raztaplja maščobo in odstranjuje bakterije
- zaščita proti rosenju
- robčki so vedno sveži in vlažni, pakirani posamezno v vrečkah
- primerni za čiščenje; očal, steklenih ali plastičnih leč, računalniških zaslonov, objektivov in leč fotoaparata, tabličnih računalnikov, prenosnikov, antirefleksnih stekel, pametnih telefonov in tablic, monitorjev, vizirjev čelad,..
- za hitro čiščenje in brez madežev odstranijo vse vrste umazanije
- posebna tekoča formula vam zagotavlja sijaj brez madežev
- vsak robček je pakiran posebej
- v posamezni embalaži je 10 robčkov
- Opomba: Ni primerno za TFT in LCD zaslone

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.