Preskočite pesem. Ustavite posnetek. Povišajte glasnost. Sedaj imate na voljo 15 multimedijskih (fn) tipk za takojšen dostop do ustavljanja, preskakovanja, višanja in nižanja glasbe. Tipkovnica je nizka in elegantna, njene tipke so tihe, zato je tipkanje udobno, nanjo pa se boste tudi hitro navadili. Njena baterija zdrži do 3 leta, zaradi svojega dizajna pa je bolj odporna na politje. Brezžično miško lahko s seboj vzamete kamorkoli. Nano sprejemnik zagotavlja močno povezavo brez zamikov, deloval pa bo do 10 metrov oddaljenosti.
Proizvajalec: LOGITECH
45,03 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7109198183908
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BREZŽIČNA TIPKOVNICA IN MIŠKA LOGITECH MK235

- Delovanje: brezžično
- Vmesnik: USB nano sprejemnik
- Frekvenca: 2.4 GHz, do 10 metrov, 128-bit AES enkripcija med napravo in sprejemnikom
- Posebne tipke: da, 15 multimedijskih tipk, dostopnih s fn (Function) tipko
- Napajanje: 2× AAA baterija (tipkovnica), 1× AA baterija (miška)
- Dimenzije in teža tipkovnice: 137,5×435,5×20,5 mm, 475 g
- Dimenzije in teža miške: 97,7×61,5×35,2 mm, 70,5 g
- Dimenzije in teža nano sprejemnika: 18,7×14,4×6,6 mm, 2 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.