HL-L9470CDN je hiter A4 barvni laserski tiskalnik za velike količine izpisov z nizkimi stroški. Tonerji velike kapacitete znatno zmanjšajo stroške tiskanja, poleg tega pa je HL-L9470CDN zaradi kakovostne izdelave in vrhunskih sijajnih dokumentov idealen tiskalni partner za vaše podjetje. Poleg modernega dizajna so na voljo izjemne možnosti razširitve, vključno z izhodnim predalnikom za razvrščanje dokumentov, spenjalnikom in dodatnimi pladnji za papir, ki se prilagajajo vašim specifičnim potrebam.
Proizvajalec: Brother
989,92 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4977766813976
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvni laserski Tiskalnk Brother HL-L9470CDN

Podrobnosti o izdelku:
- Tiskanje do 40 strani na minuto
- Obojestransko tiskanje, do 40 strani na minuto
- 8,76-cm barvni LCD-zaslon na dotik; 1 GB notranjega pomnilnika
- Vhodni pladenj za papir za 520 listov, ki ga je mogoče razširiti na 2.600
- Vhodni tonerji za izpis do 12.000 črno-belih strani in 9.000 barvnih strani
- 3 leta garancije ob spletni registraciji
- Vgrajen bralnik NFC
- Razširjen zunanji pomnilnik za tiskanje
- Nadgradnja: Secure Print Plus, Barcode Print Plus
- Standardno gigabitno omrežje z opcijskim brezžičnim modulom 2,4/5 GHz
- Opcijski izhodni predalnik in spenjalnik
- Popolna združljivost z rešitvami za upravljanje tiskanja in upravljanje dokumentov drugih proizvajalcev, kot sta Kofax in YSoft.
Tonerji; potrošni material:
- Veliki tonerji TN821XL črn BK 12.000 strani, CMY 9.000 strani
- Super veliki tonerji TN821XXL črn 15.000 strani, CMY 12.000 strani
- Boben DR821CL do 30.000 strani
Dodatna oprema:
- NC-9000w brezžični vmesnik
- LT-330CL 250-listni spodnji pladenj
- LT-340CL 500-listni spodnji pladenj
- CH-1000 nosilec kartice NFC
- TT-4000 štirje 520-listnimi pladnji v stolpu
- TC-4100 priključek dodatnih pladnjev za papir
- MX-4000 Izhodni predalnik
- SF-4000 spenjalnik za laserski tiskalnik
- SR100 kaseta s sponkami

Gonilniki in navodila: support.brother.com/...

Podaljšanje garancije: www.brother.si/...

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.