Barvni laserski Tiskalnk Brother HL-L9430CDN, za visokokakovostno in stroškovno učinkovito poslovno barvno tiskanje za vaše podjetje, z vrhunskimi rezultati. Tiskalnik je zasnovan tako, da zagotavlja tako zmogljivost na poslovni ravni kot konkurenčne skupne stroške lastništva. Hitro tiskanje sijajnih barvnih dokumentov v kombinaciji s prilagodljivostjo vašim poslovnim potrebam. Popolna združljivost z rešitvami za upravljanje tiskanja in upravljanje dokumentov drugih proizvajalcev, kot sta Kofax in YSoft. Kapaciteta tiskanja: do 40 strani na minuto; obojestransko tiskanje, do 28 strani na minuto.
Proizvajalec: Brother
798,77 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4977766813969
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvni laserski Tiskalnk Brother HL-L9430CDN

- Visokokakovostno in stroškovno učinkovito poslovno barvno tiskanje za vaše podjetje.
- Tiskanje do 40 strani na minuto
- Obojestransko tiskanje, do 28 strani na minuto
- 8,76-cm barvni LCD-zaslon na dotik; 1 GB notranjega pomnilnika
- Vhodni pladenj za papir za 520 listov, ki ga je mogoče razširiti na 2600
- Vhodni tonerji za izpis do 9.000 črno-belih strani in 6.500 barvnih strani*

- 3 leta garancije ob spletni registraciji
*Približna kapaciteta tonerja, je v skladu s standardom ISO/IEC 19798

Vključeno:
- Vgrajen bralnik NFC
- Standardno gigabitno omrežje z opcijskim brezžičnim modulom 2,4/5 GHz
- Razširljiva zmogljivost pomnilnika (USB ni priložen)
- Opcijski izhodni predalnik in spenjalnik
- Popolna združljivost z rešitvami za upravljanje tiskanja in upravljanje dokumentov drugih proizvajalcev, kot sta Kofax in YSoft.
Tonerji; potrošni material:
- Veliki tonerji TN821XL črn BK 12.000 strani, CMY 9.000 strani
- Super veliki tonerji TN821XXL črn 15.000 strani, CMY 12.000 strani
- Boben DR821CL do 30.000 strani
Dodatna oprema:
- NC-9000w brezžični vmesnik
- LT-330CL 250-listni spodnji pladenj
- LT-340CL 500-listni spodnji pladenj
- CH-1000 nosilec kartice NFC
- TT-4000 štirje 520-listnimi pladnji v stolpu
- TC-4100 priključek dodatnih pladnjev za papir
- MX-4000 Izhodni predalnik
- SF-4000 spenjalnik za laserski tiskalnik
- SR100 kaseta s sponkami
Gonilniki in navodila: support.brother.com/...

Podaljšanje garancije: www.brother.si/...

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.