Kakovostne barvice ergonomske trikotne oblike, ki omogočajo sproščeno in enostavno risanje in barvanje. Posebej primerne za šolsko uporabo, saj lahko manjše napake izbrišete zahvaljujoč radirki na konici barvice. Radirka ne vsebuje lateksa ali PVC-ja. Mina ima zaščito proti lomljenju. Barvice puščajo mehko in barvno bogato sled in so enostavne za šiljenje s kvalitetnim šilčkom.
Proizvajalec: STAEDTLER
8,31 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817144329
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice z radirko Staedtler Noris Club 144 50NC24 ABS set 24/1

- barvice klasične šestkotne oblike
- posebej mehka in bogata sled
- enostavne za šiljenje s kvalitetnim šilčkom
- kartonski ovitek

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.