Kakovostne barvice priznanega nemškega proizvajalca pisal Staedtler. Komplet štiriindvajset barvic v plastični embalaži. Intenzivne barve, ergonomska in trikotna oblika za sproščeno in enostavno pisanje in risanje.s prostorom za vpis imena. Enostavno čarobne barvice, ki jih boste oboževali.
Proizvajalec: STAEDTLER
27,39 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817157107
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Barvice Staedtler Ergosoft 157 SB24 set 24/1

- barvni svinčnik z ergonomsko trikotno obliko za sproščeno in enostavno pisanje
- prostor za vpis imena
- izredno odporne proti lomljenju zaradi posebno lepljene konice svinčnika
- 24 živih barv v plastični škatli
- lakirana površina z okolju prijaznim lakom
- les iz certificiranih, trajnostno upravljanih gozdov

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.