Staedtlerjevi Jumbo barvni svinčnik so ergonomske trikotne oblike, kar omogoča sproščeno in enostavno risanje. Barvne mine so izjemno zmogljive in odporne proti lomljenju. Barvice so pakirane v kartonski škatlci. V kompletu je priložen šilček.
Proizvajalec: STAEDTLER
11,59 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007817130087
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka BARVICE STAEDTLER 128 NC10 JUMBO TRIROBNE 10/1

- Visokokakovosten les zagotavlja enostavno šiljenje
- Ergonomska trikotna oblika
- Idealne za uporabo doma, v pisarni in šoli
- Žive dobro prekrivne intenzivne barve
- Izredno odporne proti lomljenju
- V paketu je 10 barvic

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.