Rjava arhivska škatla Q-Connect s snemljivim pokrovom iz 490-gramskega valovitega kartona. Za arhiviranje različnih dokumentov, zlasti za shranjevanje arhivskih škatel z dokumenti in prevoz dokumentov, datotek, katalogov, idr. Izdelana. Izdelana iz troslojne 490-gramske valovite lepenke tipa C, brez kislin (pH ~7,5). Kapaciteta: 6 arhivskih škatel A4/80 mm ali 5 škatel A4/100 mm.* Dimenzije 515 x 305 x 350 mm.
Proizvajalec: Q-Connect
3,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5705831158504
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Arhivska škatla za 6 registratorjev rjava

- arhivska kartonska škatla za arhiviranje in prevoz dokumentov, datotek, katalogov
- namenske luknje na dnu in na pokrovu omogočajo navpično zlaganje škatel eno na drugo
- ojačano dno in ročaja omogočata lažje in zanesljivejše rokovanje tudi ko so škatle polne
- za shranjevanje: 6 arhivskih škatel A4/80 mm ali 5 škatel A4/100 mm*
- material: troslojna valovita lepenka 490 g/m2
- ločen, odstranljiv pokrov
- enostavna škatla za sestavljanje
- lepenka izdelana brez kislin (pH ~7,5)
- vrsta valovitega kartona: c
- skupna teža obremenitve: do 13 kg
- dimenzije: 515 x 305 x 350 mm
- barva: rjava
* Kapaciteta: 6 arhivskih škatel A4/80 mm ali 5 škatel A4/100 mm ali 4 škatle formata A4/120 mm ali 2 arhivski škatli formata A4/155 mm in 1 arhivsko škatlo formata A4/200 mm ali 2 arhivski škatli formata A4/200 mm.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.