Robustna arhivska škatla Bankers Box® System škatla iz kakovostnega troslojnega 390-gramskega valovitega kartona za dolgotrajno arhiviranje dokumentov formata A4 in A4+. Arhivska škatla je izdelana iz FSC 100 % recikliranega kartona iz trajnostnih virov in jo je mogoče 100 % reciklirati, zaradi česar je idealna izbira za okolju prijazne uporabnike. Sestavljanje arhivske škatle Bankers Box® System je opravljeno v nekaj sekundah zahvaljujoč sistemu Bankers Box FastFold. Drsni pokrov škatle ima zapiralo za varno zapiranje in zaščito vsebine. Velika površina za označevanje na arhivski škatli olajšajo identifikacijo vsebine, luknje za oprijem pa omogočajo enostaven dostop pri shranjevanju v arhivski škatli ali na polici, na voljo v modro beli barvni kombinaciji.
Proizvajalec: Fellowes
5,36 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 43859562626
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Arhivska škatla A4 Bankers Box System 200 mm

- FSC certifikat C009687
- ne vsebuje kislin (pH vrednost približno 7,5)
- izdelana iz troslojne 390-gramske valovite lepenke tipa B
- širina hrbta: 200 mm
- kapaciteta: do 2000 listov 80-gramskega papirja ali dva A4/75 registratorja in dva A4/50 registratorja
- možnost pokončne in hrbtne postavitve
- notranje mere: Š200 x V315 x D260mm
- zunanje mere: Š206 x V327 x D265 mm
- teža: 195 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.