Kvaliteten namizni odvijalec lepilnega traku znamke Apli širine do 19 mm in dolžine do 33 m. Omogoča enostavna menjavo traku, ostro rezilo pa poskrbi za hitro in učinkovito rezanje traku na željeno dimenzijo. Na spodnji strani sta pritrjeni dve protizdrsni blazinici.
Proizvajalec: APLI
7,81 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782137412
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APLI STOJALO ZA LEPILNI TRAK 33/66 m

- Primeren za uporabo lepilnih trakov do širine 19 mm, za dolžine traku 33 ali 66 m;
- enostavna menjava traku;
- ostro rezilo;
- dve protizdrsni blazinici na spodnji strani stojala;
- dolžina stojala: 215 mm;
- lepilni trak ni priložen.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.