Samolepilni lističi Apli v roli dimenzije 50 mm x 8 m, ki se od ostalih samolepilnih lističev razlikujejo po tem, da je spodnja stran lističa v celoti lepljiva in omogoča večkratno nameščanje na različne podlage. Dimenzijo samolipilnega lističa pa prilagajate svoljim potrebam.
Proizvajalec: APLI
Izberi barvo:
4,65 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8410782181910
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APLI SAMOLEPILNI LISTIČI V ROLI, 50mm X 8m

- samolepilna rola
- velikost 50 mm x 8 m
- celotna spodnja površina traku je lepljiva in omogoča večkratno nameščanje na različne podlage
- pastelno zelene barve

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.