Podloga Apli z vpenjalno sponko izdelana iz trdega polipropilena je primerna za vpenjanje papirjev in dokumentov velikosti A4. Zagotavlja dovolj trdno podlago za pisanje tudi kadar v bližini ni delovne mize.
Proizvajalec: APLI
Izberi barvo:
4,01 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782172048
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APLI PODLOGA Z VPENJALNO SPONKO IZ PP

- podloga z vpenjalno sponko izdelana iz trdnega PP
- barvne podloge imajo zgornji del nekoliko penast
- dimenzija 230 x 320 mm
- primerne za papirje velikosti A4
- sponka na vrhu mape trdno pripne vstavljene dokumente in zapiske

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.