Kredni marker je namenjen pisanju in risanju po vseh steklenih površinah. Zaradi dobre prekrivnosti in intenzivnih barv je primeren tudi za risanje in pisanje po vseh gladkih temnih neporoznih površinah. Je izredno hitro sušeč in enostaven za uporabo. Marker pred uporabo dobro pretresemo ter konico nekajkrat pritisnemo ob trdo podlago. Ker je vsebina markerja kreda na vodni osnovi ga iz površine odstranimo enostavno z vlažno krpo. Zelo primeren je za dekoracijo izložb, oken, ogledal ter pisanje reklamnih sporočil na vse steklene ali temne površine. Marker ima prirezano konico debeline 10-15 mm in je na voljo v različnih intenzivnih barvah.
Proizvajalec: APLI
25,74 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782139652
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APLI KREDNI MARKERJI, PRIREZANA KONICA 5/1

- Kredni markerji s prirezano konico;
- debelina prirezane konice 10x15 mm;
- 5 različnih barv v zavitku (roza, oranžna, zelena, rumena in modra);
- enostavno pisanje po vseh neporoznih površinah;
- odstranjevanje z vlažno krpo;
- za uporabo v pisarni, šoli, trgovini (pisanje po izložbenem oknu) ali doma.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.