Kredni marker je namenjen pisanju in risanju po vseh steklenih površinah. Zaradi dobre prekrivnosti in intenzivnih barv je primeren tudi za risanje in pisanje po vseh gladkih temnih neporoznih površinah. Je izredno hitro sušeč in enostaven za uporabo. Marker pred uporabo dobro pretresemo ter konico nekajkrat pritisnemo ob trdo podlago. Ker je vsebina markerja kreda na vodni osnovi ga iz površine odstranimo enostavno z vlažno krpo. Zelo primeren je za dekoracijo izložb, oken, ogledal ter pisanje reklamnih sporočil na vse steklene ali temne površine. Marker ima prirezano konico debeline 10-15 mm in je na voljo v različnih intenzivnih barvah.
Proizvajalec: APLI
27,24 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8410782139652
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APLI KREDNI MARKERJI, PRIREZANA KONICA 5/1

- Kredni markerji s prirezano konico;
- debelina prirezane konice 10x15 mm;
- 5 različnih barv v zavitku (roza, oranžna, zelena, rumena in modra);
- enostavno pisanje po vseh neporoznih površinah;
- odstranjevanje z vlažno krpo;
- za uporabo v pisarni, šoli, trgovini (pisanje po izložbenem oknu) ali doma.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.