Oblikovan za manjše potrebe v domači pisarni. Zmožnost luknjanja 12 listov. Zmožnost maksimalne vezave je 150 listov za špirale do dimenzije 18 mm. Ročaj čez celotno dolžino aparata za lažje luknjanje. Aparat ima nagnjen glavnik z vodili za lažje natikanje luknjanih listov. Nastavljivo robno vodilo za natančno poravnavo listov. Predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral/platnic Predal za odpadke se samodejno odpre, kadar je poln. Vertikalno vstavljanje dokumentov zagotavlja vedno dobro poravnan rob pri vezavi.
Proizvajalec: FELLOWES
138,17 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859651238
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO STAR+ 150

- Teža: 4,26 kg
- Mere izdelka: 80x448x280 mm
- Primeren za občasno osebno uporabo
- Sistem vezave: vezava z plastično špiralo
- Kapaciteta vezave (80-gramski papir): 150
- Kapaciteta luknjanja (80-gramski papir): 12
- Največja možna špirala: 19 mm
- Nastavljiv rob luknjanja
- Način vlaganja dokumentov: vertikalno
- Predal za shranjevanje špiral
- Vodič za mere špiral in dokumentov
- Predal za odrezke
- Enostavnost uporabe
- Mogoče skladiščiti pokončno
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.