Quasar-E oblikovan za stalno uporabo. Opremljen za električno luknjanje za srednje in večje velikosti dokumentov. Električni luknjač omogoča luknjanje do 20 listov brez napora. Zmožnost luknjanja 20 listov. Zmožnost maksimalne vezave je 500 listov za špirale do dimenzije 50 mm. Aparat ima nagnjen glavnik z vodili za lažje natikanje luknjanih listov. Nastavljivo robno vodilo za natančno poravnavo listov. Predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral/platnic. Predal za odpadke se samodejno odpre, kadar je poln. Vključno z začetnim kompletom za vezavo 10 dokumentov
Proizvajalec: FELLOWES
648,99 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859512157
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO QUASAR E 500

- Električni aparat za špiralno vezavo
- Teža: 9,92 kg
- Mere izdelka: 130x426x398 mm
- Primeren za redno uporabo v srednje velikih pisarnah
- Sistem vezave: vezava z plastično špiralo
- Kapaciteta vezave (80-gramski papir): 500
- Kapaciteta luknjanja (80-gramski papir): 20
- Največja možna špirala: 50 mm
- Nastavljiv rob luknjanja
- Način vlaganja dokumentov: vertikalno
- Predal za shranjevanje špiral
- Vodič za mere špiral in dokumentov
- Predal za odrezke
- Nastavljivo luknjanje zunanjega robu
- Priložen začetni set za 10 dokumentov
- Enostavnost uporabe
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.