Pulsar-E je oblikovan za redno uporabo. Opremljen za električno luknjanje za majhne do srednje velikosti dokumentov. Električni luknjač omogoča luknjanje do 15 listov brez napora. Zmožnost luknjanja 15 listov. Zmožnost maksimalne vezave je 300 listov za špirale do dimenzije 38 mm. Aparat ima nagnjen glavnik z vodili za lažje natikanje luknjanih listov. Nastavljivo robno vodilo za natančno poravnavo listov. Predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral/platnic. Predal za odpadke se samodejno odpre, kadar je poln. Vključno z začetnim kompletom za vezavo 10 dokumentov
Proizvajalec: FELLOWES
263,20 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859512119
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO PULSAR 300

- Električni aparat za špiralno vezavo
- Teža: 9,52 kg
- Mere izdelka: 130x432x388 mm
- Primeren za redno uporabo v manjših pisarnah
- Sistem vezave: vezava z plastično špiralo
- Kapaciteta vezave (80-gramski papir): 300
- Kapaciteta luknjanja (80-gramski papir): 15
- Največja možna špirala: 38 mm
- Nastavljiv rob luknjanja
- Način vlaganja dokumentov: vertikalno
- Predal za shranjevanje špiral
- Vodič za mere špiral in dokumentov
- Predal za odrezke
- Nastavljivo luknjanje zunanjega robu
- Priložen začetni set za 10 dokumentov
- Enostavnost uporabe
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.