Aparat za vezavo Pulsar+ 300 je oblikovan za redno uporabo in je idealen za majhne do srednje velike pisarne. Zmožnost luknjanja znaša 17 listov, maksimalna vezava je 300 listov za špirale do dimenzije 38 mm. Aparat ima nagnjen glavnik z vodili za lažje natikanje luknjanih listov in nastavljivo robno vodilo za natančno poravnavo listov ter predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral oz. platnic. Predal za odpadke se samodejno odpre, ko je poln. Pakiranje vključuje začetni komplet za vezavo 10 dokumentov.
Proizvajalec: FELLOWES
255,99 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859651245
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO PULSAR+ 300

- Ročni aparat za špiralno vezavo
- Teža: 6,88 kg
- Mere izdelka: 135x460x420 mm
- Primeren za redno uporabo v manjših pisarnah
- Sistem vezave: vezava z plastično špiralo
- Kapaciteta vezave (80-gramski papir): 300
- Kapaciteta luknjanja (80-gramski papir): 17
- Največja možna špirala: 38 mm
- Nastavljiv rob luknjanja
- Način vlaganja dokumentov: vertikalno
- Predal za shranjevanje špiral
- Vodič za mere špiral in dokumentov
- Predal za odrezke
- Priložen začetni set za 10 dokumentov
- Enostavnost uporabe
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.