Aparat za vezavo Pulsar+ 300 je oblikovan za redno uporabo in je idealen za majhne do srednje velike pisarne. Zmožnost luknjanja znaša 17 listov, maksimalna vezava je 300 listov za špirale do dimenzije 38 mm. Aparat ima nagnjen glavnik z vodili za lažje natikanje luknjanih listov in nastavljivo robno vodilo za natančno poravnavo listov ter predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral oz. platnic. Predal za odpadke se samodejno odpre, ko je poln. Pakiranje vključuje začetni komplet za vezavo 10 dokumentov.
Proizvajalec: FELLOWES
345,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859651245
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO PULSAR+ 300

- Ročni aparat za špiralno vezavo
- Teža: 6,88 kg
- Mere izdelka: 135x460x420 mm
- Primeren za redno uporabo v manjših pisarnah
- Sistem vezave: vezava z plastično špiralo
- Kapaciteta vezave (80-gramski papir): 300
- Kapaciteta luknjanja (80-gramski papir): 17
- Največja možna špirala: 38 mm
- Nastavljiv rob luknjanja
- Način vlaganja dokumentov: vertikalno
- Predal za shranjevanje špiral
- Vodič za mere špiral in dokumentov
- Predal za odrezke
- Priložen začetni set za 10 dokumentov
- Enostavnost uporabe
- Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.