Ročni aparat za đpiralno vezavo Fellowes Qusar 13 Wire, z zmogljivostjo luknjanja do 15 listov in zmogljivost vezave do 130 listov z največjo velikostjo žice 14 mm. Ročaj polne širine zmanjšuje napor pri luknjanju. Nastavljivo vodilo za robove natančno poravna list. Pladenj za shranjevanje s patentiranim merilnikom žice in dokumentov za hitro izbiro ustrezne velikosti potrebščin. Vključuje začetni komplet za vezavo 20 dokumentov.
Proizvajalec: Fellowes
438,84 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859530014
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka APARAT ZA ŠPIRALNO VEZAVO FELLOWES QUASAR 130 WIRE

- ročni aparat za žično vezavo
- 15 listov: zmožnost luknjanja
- 130 listov: zmožnost vezave za največjo širino špirale do 14 mm
- velik ročaj za delo z manj napora pri luknjanju
- nastavljiv robni distančnik za primerno poravnavo listov
- predal za shranjevanje s šablono za izmero špirale in dokumenta za hitro izbiro primernih dodatkov
- vodič za mere špiral in dokumentov
- intenzivnost uporabe: velika
- kapaciteta vezave: do 130 listov
- kapaciteta luknanja: do 15 listov
- največja možna špirala: 14 mm
- nastavljiv rob luknjanja
- vertikalno način vlaganja dokumentov
- predal za shranjevanje špiral
- priložen: začetni set za vezavo 20 dokumentov
- model: 5224101
- dimenzije DxŠxV: 132 x 470 x 412 mm
- barva: siva
- teža: 7,40 kg
- garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.